Waar wacht je nog op? Haal het maximale uit jezelf!

KICKBOKSEN

De kickbokstrainingen staan compleet in het teken van stoten, trappen en knieën.  Het aanleren van technieken...

 

CLUBCROSS

ClubCross is een op Crossfit gebaseerde training. Het is een vorm van fitness, dat bestaat uit functionele..

 

VOEDINGSBEGELEIDING

Een gezonde leefstijl bestaat uit meer dan alleen sporten. Een gezond voedingspatroon helpt je ook om je doelen..

 

Welkom Bij ATHLETE CLUB


Athlete Club is een toegankelijke sportschool in Veendam, voor mannen, vrouwen en kinderen. Bij onze sportschool is iedereen welkom om op zijn of haar eigen manier te sporten. De sportschool uitgegroeid tot een professionele organisatie met een compleet trainingsaanbod. Onze hoofdactiviteiten zijn vechtsporten, fitness en Personal Training.

Op het gebied van vechtsport bieden wij veel mogelijkheden. Ons aanbod bestaat uit Kickboksen, MMA (Mixed Martial Arts), vechtsport voor jeugd, bokszaktrainingen en conditietrainingen voor vrouwen. Wij streven ernaar om vechtsport op een positieve manier onder de aandacht te brengen door op een verantwoorde, veilige en leuke manier vechtsport aan te bieden aan alle leeftijdscategorieën. Want vechtsport meer is dan alleen sport. Je zult sterker in je schoenen gaan staan. Dit komt doordat iedereen binnen onze sportschool op een respectvolle manier met elkaar omgaat. Dit motiveert je om te blijven sporten en je grenzen te verleggen. Hierdoor ben je in staat om sneller je doelen te behalen, of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, je streefgewicht halen, wedstrijden, of op recreatief niveau de principes van de sport onder de knie te krijgen.

Naast onze vechtsportactiviteiten, bieden wij ook Fitness aan. Dit doen wij in de vorm van onze ClubCross trainingen. Deze, op Crossfit gebaseerde trainingen, staan volledig in het teken van het verbeteren van het uithoudingsvermogen en het opbouwen van spiermassa. Dit doen we doormiddel van allerlei functionele oefeningen en natuurlijke lichaamsbewegingen. De trainingen worden in Smallgroup aangeboden, zodat wij optimale begeleiding kunnen garanderen.

Onze Club


Wij beschikken over een ruimte van 400 m² die wij zodanig hebben ingericht, dat het alle faciliteiten biedt om ons aanbod op diverse niveaus te beoefenen. Met 200 m² sportmat hebben wij voldoende ruimte om diverse vechtsporten en training in groepsverband aan te bieden. Deze mat zorgt voor demping, zodat tijdens het sporten de gewrichten minder zwaar worden belast. Dit helpt de kans op blessures te minimaliseren.   In onze boksring kunnen wij sporters doelgericht voorbereiden op wedstrijden. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om voor onze jongste leden clubtoernooien te organiseren waar zij op een toegankelijke en veilige manier wedstrijdervaring kunnen opdoen. Onze sportclub uitgerust met 20 bokszakken, de zogenaamde heavy bags, die vaak centraal staan bij Punch it fit- en de bokszaktrainingen. Verder beschikken wij over een krachtruimte met olympische barbells en dumbells tot en met 46 kg. De krachtruimte is voorzien van squatracks en houten plateaus voor optimale stabiliteit tijdens de squats en deadlifts. Deze krachtruimte wordt gebruikt tijdens de Powertrainingen, waar leden in kleine groepen en onder begeleiding werken aan krachtopbouw en spierontwikkeling.

gym
IMG_0873
IMG_0857

De Trainers

Jaap van der Burg

Jaap van der Burg
Deelnemer aan meerdere Obstacle runs
Allround vechtsporter
Conditietrainer

Lennart Siefkes

Lennart Siefkes
Zwarte band in Judo
Nederlands Kampioen Combat-Sambo 2016
Gediplomeerd vechtsporttrainer en vechtsportpedagoog

Danny Tolhuis

Danny Tolhuis 
Nederlands kampioen MMA
Blauwe band in Brazilian Jiu Jitsu