ClubCross

ClubCross

ClubCross

ClubCross is een op Crossfit gebaseerde training. Het is een vorm van fitness, dat bestaat uit functionele trainingselementen uit onder andere sporten als gewichtheffen en atletiek. Hierdoor leidt dit tot een veelzijdige fysieke ontwikkeling, waarbij het verbeteren van het uithoudingsvermogen en het opbouwen van spiermassa de kernfactoren zijn. Een training bestaat uit een reeks van functionele bewegingen, die op een gevarieerde manier en met een hoge intensiteit worden uitgevoerd.

De oefeningen zijn functioneel, omdat ze gebaseerd zijn op lichaamseigen bewegingen. Je kunt dus denken aan oefeningen zoals duwen, trekken, tillen, klimmen, springen en rennen.  Om deze oefeningen nog uitdagender te maken gebruiken we trainingsmaterialen zoals kettlebells, dumbells, barbells, zandzakken, touwen en Airbikes.

De trainingen worden in Smallgroup aangeboden. Dit zijn kleine groepen van maximaal acht sporters. Op deze manier kunnen we alle sporters voorzien van de nodige begeleiding tijdens de intensieve workouts.

Voor mannen en vrouwen

Stimuleert spierontwikkeling

Technish & intensief