Personal trainer Veendam

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Veendam? Kom naar Athlete Club! Onze trainers zijn er om jou te helpen met het bereiken van jouw persoonlijke fitness doelstellingen. Of je nu wil afvallen, fitter worden of herstellen van een blessure, een personal trainer zal je motiveren en begeleiden om dit doel te bereiken!

Je kunt bij Athlete Club kiezen uit één op één begeleiding met een privé trainer of een duo personal training. Welke begeleiding je ook kiest, met onze trainers ben je verzekerd van een persoonlijk, aangepast programma op basis van jouw doelstellingen. Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en rondleiding, of meld je gelijk aan om met jouw personal trainer in Veendam aan de slag te gaan!

PT kickstart Pakket

€ 49,95
  • Met dit Kickstart Pakket kun je ervaren wat Personal Training inhoud, zonder dat je direct vastzit aan een lidmaatschap. Het pakket bestaat uit een intake gesprek, een lichaamsanalyse, een PT-sessie van 45 minuten en een flesje water & een eiwitshake. Wanneer je verder gaat met een PT-lidmaatschap ontvang je nog eens 15% korting op je 1ste maand en krijg je een sportshirt cadeau.

Wat kost een personal trainer in Veendam?

De kosten van een personal trainer zijn wellicht hoger dan een regulier fitness abonnement, maar daar krijg je veel persoonlijke begeleiding voor terug. Daarbij is het uurtarief van een personal trainer afhankelijk van welk type abonnement je afsluit. Bij Athlete Club kun je kiezen uit verschillende soorten personal training: 

  • PT lidmaatschappen (Bronze, Zilver, Gold)
  • PT rittenkaarten
  • Duo training
  • Een enkele training

Bij een Personal training lidmaatschap krijg je naast De personal trainer sessies toegang tot alle faciliteiten en groepslessen die onze club te bieden heeft. Over de gehele maand kun je 4 tot 12 keer een personal training sessie inplannen, afhankelijk van het type lidmaatschap.

Personal Training via je werkgever

Bij Athlete Club is het mogelijk om via je werkgever bij ons te sporten. Met een bedrijfsfitnessregeling van je werkgever bespaar je gemiddeld 40% op de kosten van een lidmaatschap. De abonnementskosten worden dan via jouw werkgever met je verrekend. Zo is het mogelijk om erg voordelig aan jouw gezondheid te werken. Ook Personal Training is bij Athlete Club mogelijk via je werkgever. 

 

 

Wat doe je bij personal training?

Met één van de abonnementen kies je dus welke soort personal training in Veendam het beste bij jou past, maar wat doet een personal trainer? Bij elk abonnement gaat deze samen met jou aan de slag om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Vaak is dit een lange termijn doel zodat het sporten onderdeel van jouw routine wordt. Dit is opgebouwd in drie onderdelen:

  • Beweging
  • Voeding
  • Coaching

Voor een goede start wordt vaak een nulmeting gedaan en wordt aan de hand van deze meting een persoonlijk schema opgesteld. Onze medewerkers zijn gecertificeerd waardoor ze jou op een effectieve maar ook gezonde wijze kunnen helpen om doelen te bereiken. Met behulp van de juiste voeding, goede oefeningen voor beweging én motiverende coaching zul je zien dat je jouw persoonlijke doelen zult bereiken.

Meld je aan bij Athlete Club in Veendam!

Of je nu een persoonlijke sportcoach zoekt speciaal voor vrouwen, krachttraining of om af te vallen; onze trainers begeleiden jou op een professionele en effectieve manier. Wij leren jou de juiste sporttechnieken aan, waardoor de kans op blessures vele malen kleiner is. Daarnaast zul je hierdoor effectiever trainen waarmee je een snel en duurzaam resultaat zult behalen. 

Ook heb je met personal training een goede stok achter de deur, waarbij we je uitdagen, motiveren en inspireren om jou het zetje in de rug te geven die je nodig hebt. Hiermee wijzen we oude gewoontes voor eens en altijd de deur! Kies daarom Athlete Club voor een gecertificeerde en professionele personal trainer in Veendam!