Personal trainer Veendam

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Veendam? Kom naar Athlete Club! Onze trainers zijn er om jou te helpen met het bereiken van jouw persoonlijke fitness doelstellingen. Of je nu wil afvallen, fitter worden of herstellen van een blessure, een personal trainer zal je motiveren en begeleiden om dit doel te bereiken!

Je kunt bij Athlete Club kiezen uit één op één begeleiding met een privé trainer of een duo personal training. Welke begeleiding je ook kiest, met onze trainers ben je verzekerd van een persoonlijk, aangepast programma op basis van jouw doelstellingen. Schrijf je in voor een gratis proefles of meld je gelijk aan voor jouw personal trainer in Veendam!

Personal training (60 min)

€ 60,-
 • 1 losse personal training sessie van 60 minuten. U kunt deze training inplannen wanneer het u het beste uitkomt.

Personal Training 10 rittenkaart

€ 560,-
 • U kunt 10 sessies van 60 minuten inplannen wanneer het u het beste uitkomt.

Personal Training 20 rittenkaart

€ 1040,-
 • U kunt 20 sessies van 60 minuten inplannen wanneer het u het beste uitkomt.

Athlete lidmaatschap

€ 220,- /maand
 • Met dit lidmaatschap kun je 4 keer per maand een personal training sessie van 60 minuten inplannen.

Advanced Athlete lidmaatschap

€ 430,- /maand
 • Met dit lidmaatschap kun je 8 keer per maand een personal training sessie van 60 minuten inplannen.
 • Iedere maand een gratis Whey Protein van 1kg met smaak naar keuze

Pro Athlete Lidmaatschap

€ 600,- /maand
 • Met dit lidmaatschap kun je 12 keer per maand een personal training sessie van 60 minuten inplannen.
 • Iedere maand een gratis Whey Protein van 1kg met smaak naar keuze

DUO Personal training (60 min)

€ 80,-
 • Wil je graag gerichte begeleiding, maar vind je het leuk om samen te sporten. Dan is DOU PT iets voor jou. Samen kunnen jullie 10 sessies van 60 minuten inplannen wanneer het jullie het beste uitkomt.

DUO Personal Training 10 rittenkaart

€ 740,-
 • Wil je graag gerichte begeleiding, maar vind je het leuk om samen te sporten. Dan is DOU PT iets voor jou. Samen kunnen jullie 10 sessies van 60 minuten inplannen wanneer het jullie het beste uitkomt. Deze rittenkaart heeft een geldigheid van 10 maanden.

Wat kost een personal trainer in Veendam?

De kosten van een personal trainer zijn wellicht hoger dan een regulier fitness abonnement, maar daar krijg je veel persoonlijke begeleiding voor terug. Daarbij is het uurtarief van een personal trainer afhankelijk van welk type abonnement je afsluit. Bij Athlete Club kun je kiezen uit verschillende soorten personal training: 

 • Één op één training 
 • Duo training
 • Athlete lidmaatschap (Basic, Advanced, Pro Athlete)

Zo betaal je voor een één op één fitness trainer een uurtarief van €60,-, waarbij de kosten omlaag gaan als je een rittenkaart aanschaft. Een duo training is iets goedkoper met een uurtarief van €80,- voor twee personen. Deze optie is ideaal als je wel graag gerichte begeleiding wilt, maar het ook leuk vindt om samen te sporten. Bij een Athlete lidmaatschap kun je naast je reguliere abonnement ervoor kiezen om 4 tot 12 keer een personal training sessie inplannen, afhankelijk van het type lidmaatschap.

Wat doe je bij personal training?

Met één van de abonnementen kies je dus welke soort personal training in Veendam het beste bij jou past, maar wat doet een personal trainer? Bij elk abonnement gaat deze samen met jou aan de slag om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Vaak is dit een lange termijn doel zodat het sporten onderdeel van jouw routine wordt. Dit is opgebouwd in drie onderdelen:

 • Beweging
 • Voeding
 • Coaching

Voor een goede start wordt vaak een nulmeting gedaan en wordt aan de hand van deze meting een persoonlijk schema opgesteld. Onze medewerkers zijn gecertificeerd waardoor ze jou op een effectieve maar ook gezonde wijze kunnen helpen om doelen te bereiken. Met behulp van de juiste voeding, goede oefeningen voor beweging én motiverende coaching zul je zien dat je jouw persoonlijke doelen zult bereiken.

Meld je aan bij Athlete Club in Veendam!

Of je nu een persoonlijke sportcoach zoekt speciaal voor vrouwen, krachttraining of om af te vallen; onze trainers begeleiden jou op een professionele en effectieve manier. Wij leren jou de juiste sporttechnieken aan, waardoor de kans op blessures vele malen kleiner is. Daarnaast zul je hierdoor effectiever trainen waarmee je een snel en duurzaam resultaat zult behalen. 

Ook heb je met personal training een goede stok achter de deur, waarbij we je uitdagen, motiveren en inspireren om jou het zetje in de rug te geven die je nodig hebt. Hiermee wijzen we oude gewoontes voor eens en altijd de deur! Kies daarom Athlete Club voor een gecertificeerde en professionele personal trainer in Veendam!