Supplementen

Wil jij sneller je (sport)doelen behalen? Gebruik dan de supplementen van Pro Athlete Nutrition! Onze supplementen kenmerken zich door de heerlijke smaken, perfecte samenstelling en de goede oplosbaarheid. 

Athlete Club heeft ervoor gekozen om in 2018 haar eigen supplementen op de markt te brengen onder de naam 'Pro Athlete Nutrition'. Wij merkten aan onze klanten dat er veel behoefte was aan een kwalitatief goede producten. Vanuit onze klanten hoorden wij vaak negatieve ervaringen met supplementen van andere leveranciers, zoals een chemische smaak en klonterig. 

De supplementen van Pro Athlete Nutrition zijn dit allesbehalve. Wij hebben onze producten uitvoerig getest en zijn ontzettend tevreden over de subtiele smaak, werking en de goede oplosbaarheid. Daarnaast worden onze producten in Nederland geproduceerd en weten wij dat het onder strenge Europese eisen wordt geproduceerd.

Onze producten zijn los te verkrijgen, maar zijn ook beschikbaar in de vorm van een lidmaatschap. Je hoeft dus nooit meer zonder supplementen te zitten. Hieronder zie je onze mogelijkheden.

 

Whey Protein

€ 29,95 per maand
 • Je ontvangt iedere maand een verse pot Whey Protein.
 • Je hebt bij iedere levering vrije keuze uit onze smaken
 • Op jaarbasis bespaar met dit lidmaatschap €48,- op je supplementen
 • Bij aanschaf van dit lidmaatschap ontvang je een gratis Shaker

Whey Protein + Creatine

€ 39,95 per maand
 • Je ontvangt iedere maand een verse pot Whey Protein en Creatine iedere 2 maanden
 • Je hebt bij iedere levering vrije keuze uit onze smaken
 • Op jaarbasis bespaar met dit lidmaatschap €72,- op je supplementen
 • Bij aanschaf van dit lidmaatschap ontvang je een gratis Shaker

Whey Protein + Pre-Workout

€ 42,95 per maand
 • Je ontvangt iedere maand een verse pot Whey Protein en Pre- Workout iedere 2 maanden
 • Je hebt bij iedere levering vrije keuze uit onze smaken
 • Op jaarbasis bespaar met dit lidmaatschap €72,- op je supplementen
 • Bij aanschaf van dit lidmaatschap ontvang je een gratis Shaker

Het hele Pakket

€ 53,95 per maand
 • Je ontvangt iedere maand een verse pot Whey Protein en Creatine + Pre-Workout iedere 2 maanden
 • Je hebt bij iedere levering vrije keuze uit onze smaken
 • Op jaarbasis bespaar met dit lidmaatschap €84,- op je supplementen
 • Bij aanschaf van dit lidmaatschap ontvang je een gratis Shaker

Wat zijn eiwitten en waarvoor heb ik het nodig?

Eiwitten, ook wel proteïne genoemd, is een zeer belangrijke bouwstof die een essentiële rol speelt bij de opbouw en herstel van spieren, organen, bloed en het zenuwstelsel.

Eiwitten komen met name voor in dierlijke voedingsmiddelen zoals: Vlees, vis, melkproducten, eieren.

Een intensieve inspanning leidt tot toename van de snelheid van spierafbraak. De inname van eiwitten direct na een training zorgt voor een positief spiereiwitbalans, waardoor de afbraak van spieren wordt geremd en juist opbouw van spiermassa wordt bevorderd.

Extra eiwitinname kan een goede aanvulling zijn voor sporters, vegetariërs en veganisten.

Wat is Creatine en wat doet het precies? 

Creatine is een stof die wordt gevormd door de lever en de nieren. Maar je lichaam haalt creatine ook uit voeding, met name uit vlees. Het is een lichaamseigen stof die ervoor zorgt dat je de eerst 6 tot 8 seconden maximale inspanning kunt leveren.

De resultaten van Creatine zijn bekend en wetenschappelijk bewezen. De inname van Creatine zorgt voor meer kracht, spieruithoudingsvermogen. Je kunt de inspanning langer volhouden, waardoor je sneller progressie kunt boeken.

Creatine is het meest bekende product onder fitness atleten. Inname van Creatine suppletie verhoogt de concentratie van Creatinefosfaat in de spieren, waardoor verzuring wordt uitgesteld.

Bij consequente inname zal na 2 weken de concentratie Creatinefosfaat op het gewenste niveau zijn. Bij regelmatig gebruik zal dit niveau gehandhaafd blijven. De door ons aangeboden Creatine heeft een extra proces ondergaan waardoor het poeder extra fijn is geworden. Hierdoor lost het uitstekend op en wordt het beter opgenomen door het lichaam.

 

Wat is Pre-Workout en wat kan het voor mij betekenen?

Pre-Workout is een mix van uitgebalanceerde ingrediënten dat ervoor kan zorgen dat je tijdens je training meer energie hebt, dat je alerter bent, minder snel vermoeid raakt en een betere doorbloeding van de spieren hebt. Hierdoor kun je tijdens de training intensiever trainen het langer volhouden.

De ingrediënten van de Pre-workout kunnen je dat extra setje geven, waardoor je makkelijker door de training heen gaat.

Onze Pre-workout kenmerken zich door de heerlijke smaken en uitgebalanceerde formules. Voor sporters die graag in de avonduren sporten hebben wij ook een geschikte oplossing, namelijk de Pre-workout zonder Cafeïne.