Voedingsbegeleiding

Voedingsbegeleiding

Een gezonde leefstijl bestaat uit meer dan alleen sporten. Een gezond voedingspatroon helpt je ook om je (fitness)doelen te bereiken.

Anders dan veel mensen denken, is afvallen niet alleen een kwestie van minder eten en meer bewegen. De voeding die wij eten heeft een cruciaal effect op onze hormonen en stofwisseling.  Als mensen begrijpen wat het effect van de verschillende voedingsstoffen op hun lichaam is, zijn  ze in staat om voor eens en altijd weer controle krijgen over hun gezondheid en gewicht.

En dit is waar we met u naartoe willen. Wij willen u de ondersteuning en handvatten bieden die u nodig heeft om weer grip te krijgen over uw eigen fysieke gesteldheid.

U kunt bij ons terecht voor een op maat gemaakt voeding- en leefstijladvies, die gebaseerd is op medische kennis en rekening houdt met uw persoonlijke situatie en doelen. Tijdens het consult bespreken we 1 op 1 jouw persoonlijke doelstellingen en het proces er naartoe. Met voedingsplannen die gebaseerd zijn op normale gezonde voeding wordt u geholpen om op een simpele en effectieve manier de oorzaak van overgewicht aan te pakken en eindelijk de strijd tegen de overtollige kilo’s te winnen.

 

U kunt een afspraak maken bij de Gewichtsconsulent als je ondersteuning zoekt voor :

  • Overgewichts problematiek
  • Ondervoeding
  • Spiermassa opbouw
  • Advies over gezonde voeding

Voedingsbegeleiding

12 weken Lifestyle programma

€ 249,95
  • Het lifestyleprogramma is compleet op maat gemaakt en volledig afgestemd op jouw doelen, wensen en eventuele allergieën. Het advies bestaat uit een intakegesprek (45 min), een wekelijks vernieuwd en persoonlijk voedingsschema inclusief boodschappenlijst, 4 keer een InBody lichaamsmeting en wekelijks een kort evaluatiegesprek. Het programma heeft een looptijd van 12 weken.