Voedingsbegeleiding

Voedingsbegeleiding

Een gezonde leefstijl bestaat uit meer dan alleen sporten. Een gezond voedingspatroon helpt je ook om je (fitness)doelen te bereiken.

Anders dan veel mensen denken, is afvallen niet alleen een kwestie van minder eten en meer bewegen. De voeding die wij eten heeft een cruciaal effect op onze hormonen en stofwisseling.  Als mensen begrijpen wat het effect van de verschillende voedingsstoffen op hun lichaam is, zijn  ze in staat om voor eens en altijd weer controle krijgen over hun gezondheid en gewicht.

En dit is waar we met u naartoe willen. Wij willen u de ondersteuning en handvatten bieden die u nodig heeft om weer grip te krijgen over uw eigen fysieke gesteldheid.

U kunt bij ons terecht voor een op maat gemaakt voeding- en leefstijladvies, die gebaseerd is op medische kennis en rekening houdt met uw persoonlijke situatie en doelen. Tijdens het consult bespreken we 1 op 1 jouw persoonlijke doelstellingen en het proces er naartoe. Met voedingsplannen die gebaseerd zijn op normale gezonde voeding wordt u geholpen om op een simpele en effectieve manier de oorzaak van overgewicht aan te pakken en eindelijk de strijd tegen de overtollige kilo’s te winnen.

 

U kunt een afspraak maken bij de Gewichtsconsulent als je ondersteuning zoekt voor :

  • Overgewichts problematiek
  • Ondervoeding
  • Spiermassa opbouw
  • Advies over gezonde voeding

Voedingsbegeleiding

Athlete pakket

€ 80,-
  • Het voedingsadvies is compleet op maat gemaakt. het advies bestaat uit een kennismakingsgesprek (15 min), een intakegesprek (60 min) en een persoonlijk voedingsschema

Advanced Athlete pakket

€ 170,-
  • Het voedingsadvies is compleet op maat gemaakt. het advies bestaat ui een kennismakingsgesprek (15 min), een intakegesprek (60 min), een persoonlijk voedingsschema en 4 vervolg consulten

Online Premium Pakket

€ 140,-
  • Dit online pakket bestaat uit een kennismakingsgesprek (15 min), intakegesprek (60 min), persoonlijk voedingsschema, 1 maand online coaching met dagelijks antwoord op je vragen + 3 online coaching sessies van 30 min.

Los Consult

€ 30,-
  • Een los consult bestaat uit: voortgang bespreken, bijsturen, voedingsschemma aanpassen, levensstijladvies, wegen/meten (30 min)

Athlete Club groepscoaching

€ 30,-
  • De groepscoaching is voor minimaal 6 personen en bestaat uit een startbijeenkomst groepscoaching (1 uur), 1 maand online coaching: dagelijks antwoord op vragen + 3 online groepscoaching sessies van 30 min, Online community en een keer met de groep samen boodschappen doen