Vechtsport voor jeugd

Vechtsport voor jeugd

Vechtsport voor jeugd

Voor kinderen en jeugd hebben wij een breed aanbod aan sporten, namelijk kickboksen, Mixed Martial Arts en MMA-Grappling. In onze jeugd training leren de kinderen en jeugd op een veilige manier technieken uit deze vechtsporten. Ook is het pedagogische aspect in deze trainingen van groot belang. De kinderen leren namelijk met een respectvolle wijze met elkaar om te gaan. Daarnaast is het een uitstekende sport om de weerbaarheid van een kind te versterken. Tijdens deze trainingen staan respect, plezier en veiligheid op de eerste plaats.

Wij werken samen met Jeugdfonds Sport & Cultuur

Wilt uw kind graag bij ons sporten, maar heeft u daar op dit moment niet de financiële middelen voor? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan daarbij helpen. Zij zijn er tevens voor zzp’ers die door de door de corona-crisis te leiden hebben. Het Jeugdsportfonds Sport & Cultuur betaald voor kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar (een deel van) de contributie en eventueel de trainingsmaterialen zoals een kickboksset.

De aanvraag voor een bijdrage wordt, in overleg met u, gedaan door een intermediair. Dit is bijvoorbeeld de juf, meester, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of een medewerker sociaal wijkteam. Houdt er rekening mee dat er ieder jaar een nieuwe aanvraag ingediend moet worden bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Vraag ons gerust naar de informatiefolder en het aanvraagformulier.

Voor jongens & meisjes

Veel sportplezier

Respect voor elkaar

Verhoogd de weerbaarheid

P1299853

Shirley