Vechtsport voor jeugd

Vechtsport voor jeugd

Vechtsport voor jeugd

Voor kinderen en jeugd hebben wij een breed aanbod aan sporten, namelijk kickboksen, Mixed Martial Arts en MMA-Grappling. In onze jeugd training leren de kinderen tot en met 14 jaar op een veilige manier technieken uit de vechtsporten. Ook is het pedagogische aspect in deze trainingen van belang, de kinderen leren namelijk met een respectvolle wijze met elkaar om te gaan. Daarnaast is het een uitstekende sport om de weerbaarheid van een kind te versterken. Tijdens deze trainingen staan respect, plezier en veiligheid op de eerste plaats.

Wilt uw kind graag bij ons sporten, maar heeft u daar op dit moment niet de financiële middelen voor? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan daarbij helpen. Zij zijn er tevens voor zzp’ers die door de door de corona-crisis te leiden hebben. Het Jeugdsportfonds Sport & Cultuur betaald voor kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar (een deel van) de contributie en eventueel de trainingsmaterialen zoals een kickboksset.

De aanvraag voor een bijdrage wordt, in overleg met u, gedaan door intermediair. Dit is bijvoorbeeld de juf, meester, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of medewerker sociaal wijkteam. Houdt er rekening mee dat er ieder jaar een nieuwe aanvraag ingediend moet worden bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Voor jongens & meisjes

Veel sportplezier

Respect voor elkaar

Verhoogd de weerbaarheid

Lennart Siefkes

Lennart